Mange kan nok nikke genkendende til, at vi gerne vil holde os orienteret, at vi gerne vil være på, at vi har et stort behov for at kunne bidrage og sætte os selv i spil i den digitale verden, og at det derfor ikke nødvendigvis er så enkelt at stå af det digitale ræs.

På baggrund af mange års erfaringer med rådgivning omkring nikotinafhængighed og stress og med et afsæt i bogen ”Når mobilen tager magten” af Morten Munthe Fenger, har jeg udarbejdet et forløb (5 sessioner inkl. opfølgning), som netop tilbyder mulighed for i et fællesskab at udarbejde en plan for, hvordan man kan opbygge et balanceret forhold til sin telefon.

Formål og indhold på sessionerne

Formålet er, at deltagerne får mulighed for at opbygge et mere bevidst og disciplineret forbrug af digitale devices, således at den enkelte i sidste ende oplever mere ro i krop og sind; en højere grad af nærvær, mindre rastløshed i forhold til telefonen og mulighed for at kunne fokusere på det, som opleves værdifuldt i livet.
Det generelle tema for forløbet vil være en digital detox, som igangsættes allerede ved første session.

De enkelte sessioner indledes med åndedræts- og sanseøvelser med henblik på at opleve grounding og nærvær. Derudover vil der være en blanding af oplæg fra mig og erfaringsdeling i gruppen. Sidste session afsluttes med en samtalesalon ved bål, hvor vi spiser pandekager.   

For at få noget ud af forløbet, skal man have lyst til selv at arbejde med egne vaner omkring brugen af sin telefon/computer, og valget af gruppeforløb giver mest mening, hvis man er indstillet på at dele sine erfaringer og tanker omkring processen med resten af deltagerne.

Temaer for de 5 sessioner

  1. Session – Forberedelse (hvad vil du forandre, hvorfor nu og hvad er dit mål med forløbet?)

  2. Session – Krop, sanser og åndedræt – brug dem i stedet for et digitalt fix

  3. Session – Værdier, nærvær og relationer

  4. Session – Hvordan går det med digital detox, hvor er der udfordringer?

  5. Session – Rammen for dit fremtidige digitale liv

Hvor og hvornår foregår de 5 sessioner?

Vi mødes søndage kl.10-13.

Mødested: Parkeringspladsen bagved Skodsborg Kurhotel – lige ved tunnel som går under kystbanen. Når du står med Skodsborg Fysioterapi i ryggen, så er nedgangen til tunnelen over mod venstre side af parkeringspladsen.

Praktisk information

Tag et par sko på, som du går godt i, og iklæd dig tøj som passer til vejrforholdene. Medbring gerne et tæppe og et siddeunderlag. En lille snack eller madpakke og en flaske vand er for de fleste også en hyggelig ting at have med.

Gruppeforløb afvikles 1. april – 1. oktober.

Mødested

Prisen

Prisen for alle fem mødegange er kr. 1.750. Ved afbud skal det ske senest en uge inden forløbet sættes i gang, ellers indbetales fuld pris. Læs mere om priser og afbud.

Luk menu