Hvad tilbyder jeg

1:1 samtaler med jeres medarbejdere om bæredygtig trivsel (F.eks. 2 sessioner a 3 timers varighed i naturen).

Med afsæt i jeres trivselspolitik, tilbyder jeg at være samtalepartner for jeres medarbejdere og sammen med dem undersøge, hvordan de trives, og om der er dele af livet, som giver anledning til stress. Sammen med jer kan jeg være med til at planlægge en strategi for, hvordan den enkelte bedst mulig kan få støtte til at finde balance i både arbejds- og privatliv.

En god måde at håndtere stress er bl.a. at tage pauser og være i naturen. Jeg anbefaler samtaler i skoven, hvor man er helt væk fra de vante rammer, og hvor der er gode betingelser for at mærke efter, hvordan man har det. Man får en pause til at blive klogere og øger muligheden for at styrke sin evne til at håndtere livet/arbejdslivet der, hvor det er særligt udfordrende. 

Som tidligere tovholder i en virksomhed med dagligt vekslende medarbejdere har jeg stor erfaring med, hvilke udfordringer og krav det stiller til håndtering af trivsel, samarbejde og produktivitet.

Workshop for en gruppe:
Mental sundhed og kunsten at holde en pause (2 x 3 timers varighed i naturen).

Som menneske og som medarbejder modtager vi hver dag mange informationer og input, som vi hele tiden skal forholde os til, og hjernen får ikke en chance for at sortere og placere, alt det vi modtager. Flere forskningsresultater tyder på, at vores hjerner er under pres.

Begge sessioner har fokus på mental sundhed:

  • Hvad er mental sundhed?
  • Hvordan kan man selv øge sin mentale sundhed?
  • Hvorfor har vi behov for pauser?
  • Hvordan man kan strukturere sin arbejdsdag, så man dagen igennem opretholder en balance mellem arbejde og pauser til både kroppen og hjernen.

Der vil være en vekselvirkning mellem oplæg og øvelser.

Formålet med forløbet er:
at den enkelte medarbejder får indsigt i og inspiration til, hvad mental sundhed er, og hvordan man kan strukturere sin arbejdsdag og dermed minimere presset på sig selv, og give hjernen mulighed for at få nye ideer og arbejde mere kreativt.

Luk menu