Derfor tilbyder jeg samtaler i skoven

Mange af os kender nok til følelsen af, at både tanker og samtaler flyder lettere, når vi går og opholder os i naturen. Den naturlige rummelighed man kan opleve – både fysisk og mentalt – giver plads til nye tanker, erkendelser, refleksioner og samtidig giver naturen plads til og mulighed for at bruge alle sanser. Skoven renser luften og bidrager med ny ilt – det idéelle miljø for tankemæssig forandring.

I naturen er der kontraster, ligesom i vores liv. Der er både lyse, smukke og velduftende scenarier, og samtidig kan man også møde mørke, rådne, farveløse og triste elementer. Naturen bliver på den måde en spejling på livet, hvilket kan bidrage til at give samtalen flere perspektiver.

Til tider kan man opleve, at naturen nærmest tilbyder en tidslomme, som om at tiden står stille eller udviskes. Uret tikker ikke i skoven. Der er intet hastværk og ingen umiddelbare krav. Der er ro. Naturen arbejder med en anden form for væren – en cyklus, som vi mennesker biologisk set oprindeligt var en del af, men som vi ikke længere kan mærke. Vi har brug for at genopdage den sammenhæng og acceptere at ting tager tid. Vi er en del af naturen, og forskning viser, at både vores krop og psyke reagerer positivt, når vi befinder os i den.

Jeg hjælper dig med følgende temaer

Sessionerne foregår i og omkring Dyrehaven i Nordsjælland. Det præcise mødested aftaler vi sammen.

Luk menu